LIETUVOS RAŠYTOJŲ ASMENINIŲ BIBLIOTEKŲ ISTORIOGRAFIJA - INGA LIEPAITĖ (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas, Vilniaus universiteto biblioteka Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: inga.liepaite@mb.vu.lt