Ressenya a Frederic Aparisi Romero i Daniel Muñoz Navarro (eds.), Els registres notarials de Miquel Llagària. Sueca, 1541-1552, València, Publicacions de la Universitat de València (Fonts històriques valencianes, 53), 2012, 600 pp. ISBN: 978-84-370-8882-2; & Ricard Jordi Bañó i Armiñana (ed.), Un notal alcoià dels anys 1296-1303, Barcelona, Fundació Noguera, (Acta notariorum Cataloniae, 25), 2013, 568 pp. ISBN: 978-84-997-5415-4. - Vicent Baydal Sala (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna, 2014)
Review to Frederic Aparisi Romero and Daniel Muñoz Navarro (eds.), Els registres notarials de Miquel Llagària. Sueca, 1541-1552, València, Publicacions de la Universitat de València, 2012, 600 pp. ISBN: 978-84- 370-8882-2; & Ricard Jordi Bañó iArmiñana (ed.), Un notal alcoià dels anys 1296-1303, Barcelona, Fundació Noguera, (Acta notariorum Cataloniae, 25), 2013, 568 pp. ISBN: 978-84-997-5415-4.