NEFORMALUS SUAUGUSIŲJŲ ŠVIETIMAS: VALSTYBINIS IR PRIVATUS SEKTORIUS - Jūratė Butvilienė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2013)
Lietuvos socialinių tyrimų centro Sociologijos instituto doktorantė A. Goštauto g. 11, LT-01108, Vilnius El. paštas: jurate.terepaite@gmail.com