Tasavvuf Bize Ne Söyler? Ömer Yılmaz , İstanbul: Sufi Kitap, 2020, 1.Baskı, 366 Sayfa," Isbn:978-625-7949-13-2. - Fatma Yavuz (Danisname Beşeri ve Sosyal Bilimler Dergisi, 2024)
Müellif , "Tasavvuf Bize Ne Söyler? " adlı eserinde : Tasavvufun din, insan, ahlâk, felsefe, sosyal hayat, tarikatlarla olan ilişkileri ele alınırken, tasavvufa yapılan eleştiri ve tenkitleri yorumlamıştır.