Загальні положення тактики проведення обшуку - I.P. Osipenko; K.B. Myshasta (Аналітично-порівняльне правознавство, 2022)
У статті розглянуті особливості проведення обшуку. На основі аналізу криміналістичної літератури розглянуто поняття «обшуку». Обшук є досить складною слідчою (розшуковою) дією, тому звертаємо увагу на підготовку слідчого до проведення цієї слідчої дії. Розкрито процесуальний порядок проведення обшуку у кримінальному провадженні.