Racionalaus antibakterinių vaistų vartojimo algoritmo įtaka Staphylocoscus aureus atsparumo antibiotikams kitimui - Rokas Bagdonas; Algimantas Tamelis; Rytis Rimdeika; Mindaugas Kiudelis; Vytautas Jankūnas (Lietuvos Chirurgija, 2006)
Racionalaus antibakterinių vaistų vartojimo algoritmo įtaka Staphylococcus aureus atsparumo antibiotikams kitimui