İslam Dünyasında Üniversiteler ve İslami İlimler Uluslararası Sempozyumu (28- 30 Mayıs 2021) - Elif Atlı (Artuklu Akademi, 2021)
Mardin Artuklu Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen İslam Dünyasında Üniversiteler ve İslami İlimler Sempozyumu 28-29-30 Mayıs '021 tarihlerinde yapıldı.