بررسی رضایتمندی دانشجویان داروسازی از روش نوین ارائه ی واحدهای کارآموزی شهری و بیمارستانی در دانشکده ی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز - مینا خضریان; لیلا کوتی; مهرداد عصاریان; امین رخشان; ارمغان اسلامی; کاوه اسلامی (توسعه آموزش جندی‌شاپور, 2016)
درس کارآموزی داروخانه ی شهری و بیمارستانی از اصلی‌ترین دروس دانشجویان داروسازی است و منجر به کسب مهارت در زمینه ی ارائه ی خدمات دارویی می‌گردد. در مطالعه ی توصیفی و مقطعی پیش رو، واحدهای کارآموزی در قالب دروس کارآموزی مقدماتی، کارآموزی در عرصه ی داروخانه شهری 1 و 2 و کارآموزی بیمارستانی به تمام دانشجویان داروسازی یک ورودی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با روش نوین آزمایشی ارائه شد و در انتها با استفاده از پرسش نامه ی محقق ساخته، پس از تأیید روایی و پایایی، میزان رضایتمندی آنها از این واحدها در سال 1393 ارزیابی گردید. نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد که 45 درصد ‌دانشجویان داروسازی، میزان آمادگی کسب‌شده پس از گذراندن 4 درس کارآموزی را زیاد و خیلی زیاد ‌گزارش کرده‌اند. بیشترین تعداد دانشجویان (29 نفر از 40 نفر)، پس از گذراندن واحدهای کارآموزی اعلام کرده‌اند که درس کارآموزی در عرصه ی شهری 1، منجر به برآورده شدن توقعات دانشجویان گردیده است. بررسی نتایج به‌دست‌آمده از این نظرسنجی نشان می‌دهد که استفاده از روش ترکیبی تئوری و عملی همچنین روش‌هایی مانند دست نامه ی آموزشی در کنار آموزش عملی در داروخانه متناسب با تعداد دانشجویان، می‌تواند به افزایش رضایت دانشجویان از ارائه ی واحدهای کارآموزی منجر گردد.