Juhtumianalüüs: märkamatu keeleõppe projekt TLÜ-s - Tiina Rüütmaa; Merilin Aruvee (Eesti Rakenduslingvistika Ühingu Aastaraamat, 2022)
Eesti muutumisega sisseränderiigiks on kaasnenud eesti keele kui teise keele (E2) õppe sihtrühmade mitmekesisus ning vajadus uuenduslike õppeviiside järele. Keeleõppija võimalusele arendada oma keeleoskust keelekeskkonnas on siiani vähe tähelepanu pööratud. Õppijad kurdavad, et igapäevaelus on raske eesti keelt harjutada, sest emakeelekõneleja vahetab pigem suhtluskeelt, selmet keeleõppijat toetada.