Профілактика ускладнень кесаревого розтину і консервативної міомектомії у вагітних із лейоміомою матки - О.V. Golyanovskiy; К.V. Supruniuk (Український журнал Здоров'я жінки, 2024)
Мета - оцінити ефективність удосконаленої методики виконання кесаревого розтину (КР) із консервативною міомектомією (КМЕ), застосовуючи сучасні медикаментозні та інструментальні засоби у вагітних із лейоміомою матки (ЛМ), тип 3-6 за FIGO (International Federation of Gynecology and Obstetrics).