Дослідження кореляційних зв’язків між урожайністю та показниками якості зерна сортів і селекційних ліній Triticum aestivum L. - І. В. Правдзіва; Н. В. Василенко; Н. М. Хорошко (Plant Varieties Studying and Protection, 2023)
Мета. Визначити кореляційні зв’язки між урожайністю та показниками якості зерна сортів і селекційних ліній пшениці м’якої озимої.