РОЗВИТОК ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА В СИСТЕМІ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ - G. M. Zapsha; P. M. Sakhatskyi (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2017)
Обґрунтовано місце житлового будівництва в системі інфраструктурного забезпечення сільської місцевості. Узагальнено трактування поняття «інфраструктура ринку». Доведено, що стан та перспективи житлового будівництва в сільській місцевості визначаються сукупним розвитком освітньої, наукової, виробничої, інноваційної, інформаційної, комунікаційної, інформаційної, соціальної, транспортної, ринкової, маркетингової інфраструктури