Dette nummers samlede anmeldelser - Hanne Petersen; Anders Blok; Inge Röpke (Kvinder, Køn & Forskning, 2009)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Vandana Shiva: Soil not Oil. Climate Change, Peak Oil and Food Insecurity. Zed Books, London, 2008.Stacy Alaimo and Susan Hekman (eds.): Material Feminisms. Indiana University Press, Bloomington, IN, 2008.Ariel Salleh (Ed.): Eco-Sufficiency and Global Justice. Women write political ecology. Pluto Press and Pinifex Press, 2009.