بررسی رضایت‌مندی زنان باردار از ارائه مراقبت‌های دوران بارداری در مراکز بهداشتی اهواز - پروین اسفندیاری‌نژاد; شهناز نجار; پوراندخت افشاری; معصومه یارعلی‌زاده; سلیمه نظامیوند چگینی (Majallah-i Zanān, Māmā̓ī va Nāzā̓ī-i Īrān, 2016)
مقدمه: با توجه به اهمیت مراقبت‌های دوران بارداری و تأثیر آن بر سلامت مادران و تقدم پیشگیری بر درمان، ارتقا‌‌ء کیفیت مراقبت‌های دوران بارداری ضروری است و بهبود کیفیت خدمات بدون توجه به نظرات استفاده‌کنندگان امکان‌پذیر نیست. لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان رضایت زنان باردار از ارائه مراقبت‌های دوران بارداری در مراکز بهداشتی درمانی اهواز انجام شد. روش‌کار: این مطالعه توصیفی در سال 1391 بر روی 588 زن باردار مراجعه‌کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان اهواز انجام گرفت. نمونه‌گیری به‌طور تصادفی و به روش در دسترس انجام شد. داده‌های مطالعه با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته به روش مصاحبه با مادران جمع‌آوری شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS (نسخه 18) و آمار توصیفی انجام شد. یافته‌ها: 282 نفر (48%) از زنان باردار از مراقبت‌های ارائه شده دوران بارداری رضایت کامل و 296 نفر (3/50%) رضایت نسبی داشتند و تنها 10 نفر (7/1%) ناراضی بودند. نتیجه‌گیری: اکثر مادران باردار از ارائه مراقبت‌های دوران بارداری رضایت دارند.