КОНЦЕПЦІЯ РЕВОЛЮЦІЙ Т. СКОКПОЛ - М. В. Глібіщук (Український селянин, 2019)
У статті проаналізовано концепцію революцій відомої американської дослідниці Теди Скокпол. Автором стисло охарактеризовано ключові положення теоретичного концепту Т. Скокпол. Було вказано на критичні судження щодо наукового підходу Т. Скокпол.