ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВИЩИХ ОРГАНІВ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ ЗАРУБІЖНИХ КРАЇН ТА УКРАЇНИ - Ж. А. Жирна (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
Проаналізовано організацію системи державного фінансового контролю зарубіжних країн. Проведено порівняння зарубіжного та вітчизняного досвіду організації діяльності вищих органів фінансового контролю.