Інфотейнмент на телебаченні як об’єкт наукового аналізу - Кристіна Чорна (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство, 2023)
Мета статті – на основі архівних джерел, періодики та спеціальної літератури проаналізувати основні етапи розвитку наукової думки щодо формування феномену інфотейнменту в контексті еволюції телебачення з кінця ХХ до початку ХХІ ст.