Evolutionary transformation of the journal. Part 7 - Michał Kokowski (Studia Historiae Scientiarum, 2020)
Naszkicowano siódmy etap rozwijania czasopisma Studia Historiae Scientiarum (wcześniejsza nazwa Prace Komisji Historii Nauki PAU).