ВИКОРИСТАННЯ MICROSOFT IT ACADEMY ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ІКТ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ - Tetiana O. Honcharenko; Anastasiia V. Tiutiunnyk (Освітологічний дискурс, 2014)
Головною особливістю сучасної системи освіти є застосування комп'ютерних технологій, які проникають в усі сфери життя суспільства. У цій статті представлені загальні відомості про курси, які надає Microsoft IT Academy. Здійснено аналіз можливостей Microsoft IT Academy, представлених у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Описано як їх можна застосовувати при формуванні ІКТ компетентності студента. Також подані основні шляхи використання курсів Microsoft IT Academy у процесі вивчення дисциплін з використанням інформаційно-комунікативних технологій Київського університету імені Бориса Грінченка.