Avulse bir dişin gecikmiş replantasyonu: olgu sunumu - Meltem Akyol; Dilek Dalat (European Annals of Dental Sciences, 2009)
Travmatik yaralanma sonrasında dişin alveoler soketten tamamen çıkmasına avulsiyon, travma sonucu total olarak alveoler soketten çıkmışolan dişin tekrar yerine yerleştirilmesine replantasyon adı verilmektedir. Ön grup dişlerin travmatik