علائم افسردگی و کنترل قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم: آیا ارتباطی وجود دارد؟ - Mahmoud Parham; Fatemeh Hosseinzadeh; Jalal Hajizadeh; Gholam-Hossein Norouzinezhad (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2013)
مقدمه: دیابت یکی از بیماری‌های مزمن شایع است. شیوع افسردگی در بیماران مبتلا به دیابت بالاتر از جمعیت عادی است و از آن جایی که بیماری‌های جسمی و روانی تحت تأثیر یکدیگر هستند، این مطالعه با هدف بررسی رابطه‌ی بین علایم افسردگی و کنترل قند خون در بیماران مبتلا به دیابت انجام شد.