Koncepcja teatru jezuickiego i jego znaczenie w procesie socjalizacji młodzieży szkolnej - Jarosław Charchuła SJ (Horyzonty Wychowania, 2022)
CEL NAUKOWY: Celem niniejszego opracowania jest omówienie funkcji, jaką pełni teatr jezuicki w procesie socjalizacji młodzieży szkolnej.