Блог і подкаст технології формування міжкультурної компетентності на різних ступенях навчання іноземної мови - О. Б. Бігич (Іноземні мови, 2017)
У статті представлено сучасні технології формування міжкультурної комунікативної компетентності на різних ступенях навчання іноземної мови в загальноосвітніх навчальних закладах. Розглянуто визначення міжкультурної компетентності й виокремлювані складники. Зпоміж сучасних технологій формування міжкультурної компетентності виокремлено блог і подкаст технології. Проаналізовано дидактичні матеріали низки автентичних блогів і подкастів. Досліджено потенційні можливості формування міжкультурної компетентностей на різних ступенях навчання іноземної мови в загальноосвітніх навчальних закладах.