Розробка педагогічного програмного засобу для вивчення Scratch у середній школі - T.S. Ohiienko (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
В роботі наведено інформація стосовно розробленого педагогічного програмного засобу вивчення Scratch у середній школі. Реалізація комп’ютерних навчальних засобів в учбовому процесі середньої школи допомагає більш ефективно організувати учбово-пізнавальну діяльність учнів в інформаційному пізнавальному середовищі.