ЕКСПЕРТНА СИСТЕМА З ВИЗНАЧЕННЯ ГОТОВНОСТІ СТУДЕНТА ДО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ПРОГРАМУВАННЯ РОЗПОДІЛЕНИХ ТА ПАРАЛЕЛЬНИХ СИСТЕМ» - А.В. Пастушук; Д.В. Лубко (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
У статті наведені основні принципи розробки експертної системи з визначення готовності студента до вивчення дисципліни „Програмування розподілених та паралельних систем”. Наведено інтерфейс системи з докладним переліком керуючих елементів та визначено основне призначення створеної експертної системи.