Boekresensie - JJvR (Acta Theologica, 1995)
Howard du Toit & Paul Kruger (reds), Geroep tot eenheid. Gesprekke ter wille van die heling van die breuk tussen die GKSA en NGK. Halfway House: NG Kerkboekhanddel, 1988 & 1990: 187 bladsye