Латентність злочинів проти життя та здоров’я особи, що вчиняються із застосуванням вогнепальної зброї - Богдан Олександрович Войцеховський (Теорія і практика правознавства, 2020)
Розглянуто латентність злочинів проти життя та здоров’я особи із застосуванням вогнепальної зброї, визначено її обсяги та запропоновано методи попередження латентизації