PAWELO JARKOWSKIO BIBLIOGRAFIJOS REIŠKINIŲ KLASIFIKAVIMO BANDYMAI XVIII a. PABAIGOS–XIX a. PRADŽIOS EUROPOS BIBLIOGRAFIJOS KNYGOTYRINĖS PARADIGMOS KONTEKSTE - JULIJA ČEPYTĖ (Knygotyra, 2010)
El. paštas: julijacep@takas.lt