Sebastian Dawid Kotuła: Wstęp do open source, Warszawa 2014 - Mariusz Jarocki (Toruńskie Studia Bibliologiczne, 2016)
Recenzja książki omawiającej jeden z prężniej rozwijanych i rozwijających się sektorów w branży IT – open source. Praca napisana została przez humanistę – bibliologa i informatologa – z myślą o/i z przeznaczeniem dla humanistów i bibliotekarzy, zwłaszcza tych o zainteresowaniach informatycznych i informatologicznych.