СУЧАСНИЙ СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ФАХОВИХ ПРАКТИК НА МАГІСТЕРСЬКОМУ РІВНІ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - S. Solomakha (Естетика і етика педагогічної дії, 2021)
У статті виявляється специфіка практичної підготовки магістрів в університетах України. Проаналізовано сучасний стан готовності викладачів вищих педагогічних закладів до організації та проведення фахових педагогічних практик в умовах магістратури. Описано констатувальний експеримент відповідно до плану його реалізації, який передбачав два етапи дослідження (діагностичний і прогностичний), на кожному з яких вирішувались певні завдання, застосовувались відповідні методи.