Електрокардіографічне обстеження студентів факультету фізичного виховання - Сергій Возний (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті розкрито проблему вивчення впливу фізичних навантажень, які отримують студенти під час навчання на факультеті фізичного виховання та спорту, на функціональний стан серцево-судинної системи.