Dünden Bugüne Nedensellik: Gazzâlî ve Kuantum Teorisi - Ahmet Mekin Kandemir; Karen Harding (Kader, 2018)
Amerikalı Kimyager Prof. Dr. Karen Harding'in "Causality Then and Now: Al Ghazali and Quantum Theory" adlı makalesinin çevirisidir.