МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ПОРОГОВОГО ЗНАЧЕННЯ ЗОБРАЖЕННЯ ЯК СПОСІБ ПОКРАЩЕННЯ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ - Oleksandr S. Bezpalko (KPI Science News, 2021)
Проблематика. Технологія доповненої реальності знаходиться на початковому етапі свого розвитку та потребує розроблення нових і вдосконалення наявних методик й алгоритмів роботи. Найбільш поширеним і надійним поглядом на реалізацію доповненої реальності залишається маркерний підхід. Визначення маркера поділяють на декілька етапів, серед яких одним із найважливіших є визначення порога зображення.