Деякі проблемні питання забезпечення укладення угоди про визнання винуватості - Ya. Sydiy (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2023)
В статті авторка розглядає деякі проблемні питання тактико-криміналістичного забезпечення однієї з компромісних процедур, передбачених у чинному КПК України  - угоди про визнання винуватості.