Drahomír Jančík – Barbora Štolleová (ed.): Pivo, zbraně i tvarůžky. Podnikatelé meziválečného Československa ve víru konjunktur a krizí - Jan Štemberk (Historicka Sociologie, 2017)
Drahomír Jančík – Barbora Štolleová (ed.): Pivo, zbraně i tvarůžky. Podnikatelé meziválečného Československa ve víru konjunktur a krizí. Praha: Maxdorf, 2014, 368 s.