Характеристика кредитного процесу в українських комерційних банках - В. А. Сидоренко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
Проаналізовано організацію кредитного процесу в українських банках. Визначено її закономірності і особливості та чинники, які їх зумовлюють. Виявлено існуючі проблеми в цій сфері.