Інноваційні технології кондитерських виробів геродієтичного призначення з використанням вторинної молочної сировини - Karyna Svidlo (Ресторанний і готельний консалтинг: Інновації, 2019)
Актуальність. Процес створення нової галузі харчової промисловості – виробництва геродієтичних продуктів – важливий у кількох аспектах: широке впровадження геродієтичних продуктів у фактичному харчуванні літніх і старих людей дозволить виправити недоліки харчування сучасної людини; використання геропродуктів надзвичайно важливо в плані лікувального харчування та для профілактики передчасного старіння.