Book review - "De la presa studenţească în comunism la presa postcomunistă", Sorin Bocancea (coord.), Iaşi, Editura Institutul European, 2014, 248 pagini - Constantin ILAŞ (Polis: Revista de Stiinte Politice, 2014)
From student press in communism to the post-communist press