انتخاب شاخص‌های ارزیابی در تحلیل پوششی داده‌ها با استفاده از آنالیز تشخیصی - رمضانیان محمدرحیم; کیخسرو یاکیده; اکرم اویسی عمران (Muṭāli̒āt-i Mudīriyyat-i Ṣan̒atī, 2014)
انتخاب متغیرهای ورودی و خروجی در تحلیل پوششی داده‌ها از اهمیّت به‌سزایی برخوردار است و نمرات کارایی واحدها به شدّت از مجموعه متغیرهای انتخابی تأثیر می‌پذیرند. در این پژوهش، روشی برای انتخاب متغیرهای ورودی و خروجی، بر‌اساس آنالیز تشخیصی ارائه شده‌است. در این روش اهمیّت نسبی متغیرها در تعیین عضویت واحدها در دو گروه متغیر وابسته (کارا و ناکارا) یا همان ضرایب تشخیصی استاندارد به‌عنوان معیار انتخاب متغیرهای اصلی مدل معرفی می‌شوند.