Роль категорії знання в філософії Платона - Mykola Briukhovetskyi (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Стаття присвячена виявленню розуміння знання в різних розділах філософської системи Платона, зокрема в його гносеології, онтології, соціальній філософії, етиці. Автор робить висновок, що категорія знання як знання сутності предмета є центральною для всіх основних розділів ідеалізму Платона.