Przegląd wybranych metod rehabilitacji kończyny górnej u pacjentów po przebytym udarze niedokrwiennym mózgu = A review of selected methods for the rehabilitation of the upper extremity in patients after undergone brain ischemic stroke - Joanna Siminska; Katarzyna Pietkun; Piotr Porzych; Iwona Głowacka; Anna Świątkowska; Karol Ogurkowski; Sebastian Grzyb; Krystyna Nowacka; Wojciech Beuth (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Siminska Joanna, Pietkun Katarzyna, Porzych Piotr, Głowacka Iwona, Świątkowska Anna, Ogurkowski Karol, Grzyb Sebastian, Nowacka Krystyna, Beuth Wojciech. Przegląd wybranych metod rehabilitacji kończyny górnej u pacjentów po przebytym udarze niedokrwiennym mózgu = A review of selected methods for the rehabilitation of the upper extremity in patients after undergone brain ischemic stroke. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(4):240-248. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.50155