Bilgisayarlı Tomografi ile Frontal Sinüs Morfometrik Analizinin Cinsiyet Belirlenmesinde Kullanımı - Oğuzhan Ekizoğlu; Elif Hocaoğlu; Ercan İnci (Adli Tıp Bülteni, 2017)
Amaç: Bu çalışmanın amacı, frontal sinüs boyutlarının bilgisayarlı tomografi ile yapılan ölçüm sonuçlarının, cinsiyetin belirlemesinde yararlılığını değerlendirmektir.