Den egyptiske fagbevegelsens rolle for demokratisering - Kristian Takvam Kindt (Babylon, 2016)
Den egyptiske fagbevegelsen har organisert over 3500 protester og streiker siden revolusjonen i 2011. Kravene er høyere lønninger og bedre arbeidsforhold. Kan en så militant fagbevegelse uten politiske krav spille en konstruktiv rolle for demokratisering?