ОНІМИ У СТРУКТУРІ ІДІОСТИЛЮ Є. МАЛАНЮКА (НА МАТЕРІАЛІ ЗБІРКИ «ПЕРСТЕНЬ І ПОСОХ») - Г. І. Мельник (Записки з українського мовознавства, 2019)
Статтю присвячено з’ясуванню ролі і питомої ваги власних назв у структурі ідіостилю Є. Маланюка, здійсненому на матеріалі збірки поезій «Перстень і посох» Є. Маланюка. Доведено, що онімікон досліджуваного автора максимально яскраво відображає його картину світу, виявляє значеннєво-ціннісні пріоритети авторського світобачення, реалізовані через відповідний спектр онімних маркерів, що дає підстави казати про власні назви як потужний складник індивідуального стилю поета.