Можливості використання хмарних технологій у вивченні хімії іноземними студентами підготовчого відділення - Елла Вікторівна Часова; Віталій Васильович Івчук (Освітній вимір, 2015)
Часова Е. В., Івчук В. В. Можливості використання хмарних технологій у вивченні хімії іноземними студентами підготовчого відділення.