Правове регулювання освіти в Україні. Частина 6: особливості прийому на навчання для здобуття вищої освіти в Україні - V.K. Marinich; M.I. Myklush; S.M. Holub (Аналітично-порівняльне правознавство, 2024)
У цій статті розглядаються правові питання регулювання доступу громадян України до вищої освіти третього освітньо-наукового ступеня (доктор філософії) в парадигмі міжнародних актів, Конституції України, Законів України і Постанов Кабінету Міністрів України в галузі освіти.