Алгоритм побудови базисної решітки класу M₂ булевих алгебр - І. А. Мич; В. В. Ніколенко; О. В. Варцаба; В. С. Динис (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Математика і інформатика, 2022)
У даній роботі продовжується дослідження базисної решітки класу алгебр M2. Базисну решітку класу M2 можна побудувати з сигнатурної решітки цього класу. Базисні решітки є фактор решітками відповідних сигнатурних решіток. У даній роботі наводиться алгоритм побудови базисної решітки (фактор- решітки) класу алгебр M2, наводиться повна інформація про базисну решітку у вигляді таблиць, які вказують розташування суміжних класів і ребер, що їх з’єднують.