Реалізація принципу народовладдя: доктринальні засади - Yu. Bysaga; V. Haruta; D. Byelov (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2023)
В публікації розглянуто доктринальні засади з питань форм безпосередньої демократії та існуючі проблеми щодо реалізації народом своєї влади. На основі історичного ракурсу аналізу європейського законодавства в цій сфері запропоновано шляхи вдосконалення Основного Закону України.