KARDEŞİM AHMET SÂİM ARITAN - Mehmet Ali Kapar (İstem, 2016)
Ahmet Sâim Arıtan, 1963 yılından itibaren tanıştığımız ve tanıdığımız değerli arkadaşlarımızdan birisi idi. 1963 yılında Konya İmam Hatip Okulunda öğrenci idi. O yıllarda İmam Hatip yıllarında şubelerimizin ayrı olması münasebetiyle teneffüslerde görüşebiliyorduk. O günlerde bile giyimi kuşamı, hareketli ve sevecen tavırları herkesin dikkatini çekmekte idi.