АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ТА ІННОВАЦІЙ РОБОЧОГО ОБЛАДНАННЯ АВТОГРЕЙДЕРА - Володимир Рашківський; Роман Бордюг (Гірничі, будівельні, дорожні та меліоративні машини, 2017)
Досліджена динаміка патентування робочого обладнання автогрейдера, на основі патентної документації розглянуто конструкції робочих органів. Для вирішення поставлених задач було відібрано ряд патентів. Запропоновано рішення, що підвищує продуктивність машини та дає можливість багатоцільового використання